Прикарпатців попереджають про погіршення погоди та підняття рівнів води у річках

Новини, Суспільство, Туризм

Прикарпатців попереджають про погіршення погоди.

Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

В найближчу годину зі збереженням до кінця доби 15 липня по області та місту очікується гроза, град, при грозі шквали 15-20 м/с. 1 рівень небезпечності, жовтий.

Крім того, 16-18 липня на території області та міста очікується 5-го (надзвичайно висока) пожежна небезпека. (СМЯ 2) 2 рівень небезпечності, помаранчевий.

Ввечері 15 липня та впродовж доби 16 липня на рiчках області очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,2 – 1,2 м над рiвнями 15 липня станом на 08.00. В мiсцях проходження сильних злив можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку з пiдтопленням понижених мiсць, в горах iснує загроза утворення окремих селiв (жовтий рiвень небезпеки).

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.