На Франківщині поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у згвалтуванні сусідки (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

На Прикарпатті правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у згвалтуванні. Про насильство повідомила 69-річна жителька Рожнятівщини, в дім якої зайшов п’яний сусід і вчинив над нею фізичну і сексуальну наругу, повідомляють у пресслужбі обласної поліції, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Інформація до правоохоронців надійшла 13 липня о 16:00. На місце події одразу виїхали поліцейські Рожнятова, слідчі та оперативники обласної поліції та кінологи.

Підозрюють у згвалтуванні сусідки. На Франківщині поліцейські затримали чоловіка
ГУНП

“Поліцейські встановили, що нетверезий 36-річний житель Рожнятівщини, пошкодивши вікно, проник до будинку потерпілої, коли її не було вдома. Коли жінка повернулася, підозрюваний зловив її силоміць, наніс тілесні ушкодження і зґвалтував”, — йдеться у дописі.

Жінку госпіталізували до лікарні. Поліцейські з’ясували особу чоловіка та почали його розшукувати. За кілька годин собака знайшов його у лісі. Там нападник переховувався від правоохоронців.

Підозрюють у згвалтуванні сусідки. На Франківщині поліцейські затримали чоловіка
ГУНП

Пізно ввечері чоловіка затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 162 (Порушення недоторканності житла), ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні злочину та обрання судом запобіжного заходу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.