Розкаюється: чоловік, який у Яремче на смерть збив мотоциклістку, відкликав апеляцію на своє затримання (фото)

Кримінал, Новини

 Шостого липня на території Яремчанської міської ради на вулиці Свободи сталася смертельна ДТП – водій на позашляховику збив мотоциклістку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

Як встановили правоохоронці, 25-річний киянин на Volkswagen Touareg рухався у напрямку Микуличина, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок маневру автомобіль зіткнувся з мотоциклом Bajaj Pulsar NS200. Останнім транспортним засобом керувала 32-річна мешканка Києва, яка від отриманих травм загинула на місці аварії.

Як встановили експерти, водій автівки перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Сьомого липня Івано-Франківський міський суд застосував щодо підозрюваного міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру грошової застави. Його сторона подала апеляцію, розгляд якої триває 14 липня.

Перед початком засідання обвинувачуваний Сергій Антонюк, під час тестування зв‘язку між судом і установою виконання покарань № 12 сказав, що визнає свою вину й він не бажає апеляції.

«Я відмовляюся від апеляції. Каюся й виднаю свою вину», – каже Антонюк.

Опісля судді пішли у нарадчу кімнату, аби прийняти рішення. В підсумку, рішення суду щодо запобіжного заходу залишили без змін – чоловік залишається під вартою.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.