Влада уточнила, коли в Україні закінчиться прийом заяв до вишів

Новини, Суспільство

В Україні триває вступна кампанія – 2021 і на консультативні лінії надходить багато звернень вступників щодо кінцевих термінів реєстрації електронних кабінетів вступника. Також поширилась інформація про те, що кінцевий термін прийому документів від вступників-дев’ятикласників, сьогодні, 13 липня. 

Тож Державна служба якості освіти вирішила внести ясність і повідомила, що відповідно до Умов прийому реєстрація та робота кабінетів офіційно закінчується 30 вересня.

Вступники, які планують вступати “на бюджет”, мають встигнути зареєструвати електронний кабінет та подати заяви із зазначенням пріоритету до 23 липня 2021 року.

Детальну інформацію для вступників, як зареєструвати електронний кабінет і завантажити необхідні документи, викладено в інструкції та зручних відеороз’ясненнях у розділі “Інформаційні матеріали” системи подання заяв в електронній формі.

Державна служба якості освіти нагадує, що 13 липня 2021 року завершується складання вступних іспитів (для пільгових категорій) та творчих конкурсів для тих, хто планує вступати на бюджет.

Опубліковані правила вступу до коледжів та технікумів у 2021 році.

Також повідомлялося, як подати документи до вишу після ЗНО.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.