Третя загибель за кілька днів на річці Бистриця Солотвинська (фото)

Кримінал, Новини

В Івано-Франківську у річці Бистриця Солотвинська втопилася дівчинка.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

12 липня 18:56 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у місті Івано-Франківськ на вулиці Набережна біля магазину «АТБ», у річці Бистриця Солотвинська потонула дівчинка. Дитину без свідомості дістали з води.
До місця події негайно було направлено групу рятувальних робіт Аварійно-рятувальної частини, відділення водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС в області.
О 19:02 на місце події прибули рятувальники та проводили реанімаційні заходи спільно із працівниками швидкої медичної допомоги. О 19:56 медики констатували смерть.
За попередньою інформацією, дитині 12-13 років.
У Франківську у Бистриці Солотвинській втопилася дівчинка
У Франківську у Бистриці Солотвинській втопилася дівчинка

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.