Рятувальники допомогли жінці вибратися з річки (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство, Туризм

11 липня о 02:46 до Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що в селі Черніїв Івано-Франківської ТГ, в річці Бистриця Надвірнянська стоїть жінка й потребує допомоги.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Для проведення рятувальних робіт залучено 4 одиниці техніки, з них 1 плавзасіб, 12 чоловік особового складу від ГУ ДСНС в області.

О 03:02 рятувальники групи рятувальних робіт АРЧ АРЗ СП ГУ ДСНС в області прибули до місця виклику й встановили, що жінка стоїть на острівці посеред р. Бистриця Надвірнянська, за 40 м. від берега, й самостійно перейти річку не може. В річці сильна течія.

О 04:40 рятувальники дістались до постраждалої на р. Бистриця Надвірнянська, одягли на неї рятувальний жилет й розпочали рятування.

О 04:45 постраждалу на човні рятувальники доставили на берег, стан задовільний, медичної допомоги не потребувала.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.