На Надвірнянщині річки вийшли з берегів: зруйновані мости, затоплені будинки та обійстя (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

 10 липня на території села Яблуниця Поляницької ТГ пройшли зливові опади у виді дощу.

Про це йдеться у повідомленні Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Підтопило 6 дворогосподарств та зруйнувало місток. За інформацією МОГ Надвірнянського РУ ГУ ДСНС в області внаслідок підняття рівня води в потічку Прутець Яблуницький підтопило 5 житлових будинків та 5 дворогосподарств, 3 легкових автомобілі, знищено 1 місток (тимчасово відсутній під’їзд до 30 житлових будинків), пошкоджено під’їзди до 4 містків. Вода самостійно зійшла. Допомоги рятувальників для відкачування води не потрібно.

Того ж дня внаслідок опадів у виді дощу на території села Бистриця Поляницької ТГ поступило повідомлення про те, що внаслідок опадів у виді дощу на території села Бистриця зруйновано міст. О 19:00 до місця виклику направлено рятувальників. Внаслідок підняття рівня води в потічку Солотрук, зруйновано автомобільний міст, відсутній під’їзд до 7 житлових будинків.

Бистриця Надвірнянська:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.