Управління праці перевірило підприємства міста. Зафіксували порушення (фото)

Новини, Суспільство

Управління праці Івано-Франківської міської ради провели рейд підприємствами міста, де виявили неоформлених працівників.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Закінчився робочий тиждень, вже по традиції, інформаційним рейдом, участь в якому взяли члени рейдової робочої групи з легалізації заробітної плати та зайнятості населення, а також працівники Управління праці Івано-Франківської міської ради спільно з Муніципальною інспекцією.

Проведені співбесіди щодо порядку використання найманої праці з підприємцями, що здійснюють діяльність на вулицях Тичини, Чорновола, Гординського та Мазепи.

Загалом виявлено п’ятьох “працівників-стажерів”. А це – порушення трудового законодавства, за яке існує відповідальність.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.