В Івано-Франківську чергові садки відвідують 60% дітей

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську дев’ять чергових дитячих садочків відвідують 60% дітей від загальної кількості місць.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Під час онлайн-включення розповіла заступниця міського голови Вікторія Дротянко, інформує

“У місті в липні працює дев’ять чергових дитячих садочків. Після щоденного моніторингу ми бачимо, що ці заклади відвідують 60 % від кількості місць. Тобто — 1 164 дитини, хоча ці дев’ять закладів розраховані на 1 900 дітей”, — сказала заступниця.

Варто додати, що працюють ДНЗ №1 «Калинонька», що на вулиці Вовчинецькій, 9, ДНЗ №3 «Бджілка», на вулиці Гетьмана Мазепи, 40б, ДНЗ № 9 «Дзвіночок», на вулиці Коновальця, 135, ДНЗ № 10 «Катруся» на вулиці Миколайчука, 5, ДНЗ №12 «Струмочок», на вулиці Довга, 4, ДНЗ № 27 «Карпатська казка», на вулиці Надвірнянська, 28, ДНЗ № 28 «Квітка Карпат», на вулиці Івана-Павла ІІ, 26, ДНЗ № 29 «Кобзарик», на вулиці Гвардійська, 4, ДНЗ №35 «Вишиванка», на вулиці Хіміків, 4г.

До звичного режиму роботи дошкільні заклади Івано-Франківська повернуться з 25-го серпня.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.