Нетверезий водій з Коломийщини з’їхав у кювет і врізався у дерево – травмувалася пасажирка (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство
На Косівщині нетверезий водій легковика не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини у кювет, де зіткнувся з деревом. Внаслідок аварії травмувалася пасажирка транспортного засобу. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження та встановлюють усі обставини події.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням Дзеркало Медіа.

7 липня о 06:30 сталася аварія у селі Стопчатів Яблунівської територіальної громади. Поліцейські попередньо встановили, що 26-річний мешканець Коломийщини, керуючи автомобілем «Ауді А-80», рухався автодорогою Р-24 із сполученням «Кам’янець Подільський – Татарів». Водій на закоокругленій ділянці дороги не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та з’їхав у кювет і врізався у дерево, повідомляє обласна поліція.
В транспортному засобі перебували водій та три пасажири. У резутьтаті ДТП 19-річна пасажирка, місцева мешканка, отримала тілесні ушкодження та доставлена до лікувального закладу, інші не травмовані.
Керманича перевірено на стан сп’яніння, результат позитивний – 1.48 проміле.
За фактом аварії слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.
Поліцейські Івано-Франківщини наголошують учасникам дорожнього руху дотримуватися ПДР та не сідати за кермо напідпитку!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.