Поліція встановила особи загиблих у моторошній ДТП у Яремчі (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Як повідомляли у Яремчі автомобіль злетів в обрив – загинули водій і троє пасажирів. Поліцейські розпочали кримінальне провадження і встановлюють всі обставини ДТП.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення обласної поліції.

Попередньо встановлено, що аварія сталася вночі 7 липня. Автомобіль Volkswagen Tiguan, рухаючись у напрямку Микуличина, на заокругленій ділянці дороги не справився з керуванням і злетів з дороги в обрив. Внаслідок аварії автомобіль перекинувся на дах. В поліцію повідомленням про ДТП надійшло об 11:45 від місцевої мешканки, яка виявила перекинуте авто. На місце події одразу виїхали медики, рятувальники і поліцейські.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Слідчими встановлено, що автівкою керував 29-річний мешканець Кропивницького, який від отриманих травм загинув на місці події з трьома пасажирами: 29-річною жінкою (мешканка Кропивницького), 37-річним і 38-річним чоловіками (мешканці Яремче).
За фактом дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Що стало причиною аварії – встановить слідство у ході досудового розслідування.

Поліцейські Івано-Франківщини наголошують учасникам дорожнього руху дотримуватися ПДР, адже йдеться про ваше життя!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.