Коломийські рятувальники провели акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти” на території ЛОК “Прикарпатські зорі”

Новини, Суспільство, Туризм

Коломийські рятувальники провели громадську акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”. Захід відбувся на території ЛОК «Прикарпатські зорі» в селі Слобода Коломийського району.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Головним завданням акції стало ознайомлення дітей та дорослих з основними правилами пожежної безпеки, роз’яснення питань безпечної життєдіяльності населення, популяризація професії рятувальника.
Працівники Коломийського РУ ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області провели для присутніх показовий виступ із залученням пожежно-рятувального автомобіля. Рятувальники продемонстрували дії під час виникнення різних надзвичайних ситуацій. Діти змогли проявити себе у ролі справжніх рятувальників.

Працівники ДСНС звернули увагу присутніх на основні правила безпечної поведінки вдома при користуванні електричними та газовими приладами, застерегли дітей від небезпечних ігор із сірниками й запальничками. Присутні дізналися від рятувальників про заходи безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних або схожих на них підозрілих предметів. Їм розповіли, як правильно викликати Службу порятунку, які є номери телефонів екстрених служб. Діти брали активну участь в опитуванні.


Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.