ДТП: в Яремче автомобіль зірвався в обрив, четверо загиблих (фото)

Кримінал, Новини

Рятувальники надавали допомогу на місці ДТП в місті Яремче.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

7 липня о 11:57 на пункт зв’язку 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Яремче від працівників поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Свободи в місті Яремче Надвірнянського району.

По прибуттю до місця виклику було встановлено, що в обриві близько 30 метрів від автодороги, знаходиться позашляховик «Фольцваген Тігуан». Рятувальники ДПРЧ-9 міста Яремче та ДПРЧ-11 міста Надвірна за допомогою спеціального обладнання деблокували тіла 4 осіб з пошкодженого автомобіля.

Як повідомили у пресслужбі обласної поліції, попередньо слідчі встановили, що автомобіль «Volkswagen Tiguan» на заокругленій ділянці дороги злетів з дороги в обрив. У транспортному засобі перебувало четверо осіб: троє чоловіків і одна жінка, які загинули на місці події до приїзду медиків. Поліцейські встановлюють також вік і місце проживання загиблих.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.