“АВЕ Івано-Франківськ” досі не підписало договір з міськрадою: коломиянам радять, як вивезти

Без рубрики, Новини, Суспільство

Заступник міського голова з комунальних питань Володимир Григорук роз’яснив ситуацію з вивезенням сміття у Коломиї.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням Дзеркало Медіа.

“Реагуючи на ситуацію що склалась з вивезенням сміття у Коломиї, повідомляємо, що нарахування і стягнення плати за вивіз та утилізацію сміття можливе з дати підписання договору між Оператором та Міською радою.

Станом на сьогодні двоє Операторів підписали договори: КП “Полігон Екологія” та ФОП “Пасяка Р.В.” (лот №3 та лот №4). Обоє 01.07.21.

ТОВ “АВЕ Івано-Франківськ” (лоти №1, 2, 5) станом на зараз договір не підписало. Це означає, що ця компанія не має права нараховувати користувачам оплату за послуги за період з 1 по 7 липня (чи довше, якщо договір не буде підписано й надалі).

КП “Полігон Екологія” та інші підприємства на договірних відносинах готові надати ОСББ транспортні послуги з вивезення сміття, що накопичилось (за адресами, що розташовані в межах лотів 1,2,5).
Замовити послугу у КП “Полігон Екологія”та дізнатись більше деталей можна за телефоном: 066 92 31 504 (щодня по буднях з 8:00 по 17:00)”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.