У Франківську трьох пакистанців засудили за напад на індусів

Кримінал, Новини

Івано-Франківський міський суд визнав винними у хуліганстві трьох уродженців Пакистану, які у вересні 2019 року на вулиці Тичини побили студентів з Індії.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на КУРС.

18 вересня 2019 року троє пакистанців на автомобілі «Ауді А6» приїхали до магазину «Соціальний» на вулиці Тичини і вчинили там конфлікт зі студентами ІФНМУ, громадянами Індії. У бійці двоє студентів-індусів отримали тілесні ушкодження.

Один з нападників у суді розповів, що був знайомий з потерпілим раніше. Між ними вже були сварки через бізнесову конкуренцію, але до бійок не доходило. Того дня, 18 вересня, йому поскаржився товариш-студент, що його побили біля медуніверситету. Тоді він з двома приятелями сіли в автомобіль і поїхали на “розбірки”. Спочатку була розмова, яка згодом переросла в бійку. Обвинувачений усвідомлював, що порушував громадський порядок. Пояснив, що з потерпілим згодом примирився, тому просив суд його суворо не карати.

У суді обвинувачені визнали свою провину і розкаялися.

Потерпілі індуси на суд не з’явилися, проте повідомили суд, що претензій до нападників не мають. У результаті суд визнав трьох чоловіків винними у хуліганстві та призначив по 34 000 грн штрафу кожному.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.