Як сьогодні живе окупований Росією Крим!

Новини, Політика, Суспільство

Окупацію Криму у 2014 році забезпечувала російська зброя та кремлівська пропаганда. На думку багатьох експертів, російська пропаганда працює вже понад 70 років.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Одним із основних завдань прокремлівських рупорів є поширення міфів про історичну приналежність Кримського півострову до складу РФ, які вона активно поширює впродовж багатьох років. Тож як змінилося життя місцевого населення після приходу «вежливых людей» та окупації півострову.

З моменту окупації українського Криму Росією, на півострові встановилася критично складна ситуація щодо соціально-побутових умов проживання місцевого населення, високих цін на продукти та комунальні послуги, а також відсутності робочих місць та низьких заробітних плат. Найбільш важливим чинником є дефіцит прісної води.

Як наслідок, з кожним роком все більше населення Криму виїжджає на постійне місце проживання в інші регіони. Також, істотно зменшилась відвідуваність Криму туристами, пляжі у прямому сенсі пустують, туристичні комплекси занепадають. Однак, Російська Федерація намагається заміщувати населення в тимчасово-окупованому Криму росіянами, використовуючи методи колонізації.

Це, а також референдум під прицілами російської зброї та окупація півострову з використанням кадрових військових РФ є воєнними злочинами, порушенням Женевських конвенцій та інших міжнародних норм, які засуджуються світовою спільнотою. Поряд з цим, слід враховувати те, що Росія не воює відкрито, використовує гібридні методи захоплення територій, основним з яких є «спотворений» інформаційний.

То ж чому у Криму склалася така критична ситуація? Все просто, насправді РФ незаконно окупувала Кримський півострів з метою нарощування військової присутності, розміщення військових баз, зброї та техніки. Кримський півострів важливий РФ в питаннях воєнної стратегії та силового блоку. Однак, керівництво РФ приховує цей факт та продовжує викривляти інформацію про начебто добровільне волевиявлення місцевого населення півострову до проведення референдуму.

Але всі ми розуміємо, що на території окупованого РФ Кримського півострову насправді відбувається військова агресія Російської Федерації і з нетерпінням чекаємо її розплати за воєнні злочини та справедливого правосуддя усіх хто до цього причетний.

А Крим, рано чи пізно, але неодмінно повернеться до складу України!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.