У Старих Кривотулах викликали рятувальників через сильні дощі

Новини, Суспільство

Ввечері третього липня до рятувальників Тисмениці поступило повідомлення від старости села Старі Кривотули Тисменицької громади, про те, що в зв’язку з інтенсивними локальними опадами там спостерігається підтоплення приватних сільськогосподарських угідь (в тому числі пасовища, присадибні ділянки) та приватні дворогосподарства (кількість та площа уточнюється).

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

До місця події направили рятувальників. Вони встановили, що підтоплень житлових будинків, приватних присадибних ділянок немає. Спостерігаються незначні калюжі води на пасовищах та сільгоспугіддях поза населеним пунктом, вода самостійно сходить. Допомоги населенню підрозділами ГУ ДСНС в області не потрібно.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.