Травмовану туристку зносили на ношах з вершини Говерли (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Рятувальники допомогли травмованій туристці в горах.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Третього липня до рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час спуску групи туристів, жителів міста Біла Церква, з гори Говерла по синьому маршруту, травмувала нижню кінцівку одна з туристок та необхідна допомога рятувальників по транспортуванню постраждалої до підніжжя гори.

О 16:50 четверо рятувальників поста Заросляк прибули до місця знаходження потерпілої. У зв’язку зі складним рельєфом місцевості та тим, що постраждала знаходилась практично на вершині гори, то о 17:15 для надання допомоги по транспортуванню потерпілої було ще залучено рятувальників пошуково-рятувального відділення Ворохта у складі ще чотирьох чоловік.
О 20:00 рятувальники транспортували травмовану жінку до підніжжя гори, передали іншим представникам групи, які автобусом доставили потерпілу до Яремчанської лікарні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.