Неймовірна схожість: в мережі знайшли “близнючку” Дженніфер Еністон (фото)

Новини, Суспільство

Ліза Тренель буквально за кілька годин стала популярною у тіктоці через вражаючу схожість із акторкою Дженніфер Еністон. Жінка опублікувала відео, в якому вона говорить під звуковий супровід з серіалу “Друзі”. Ролик миттєво став вірусним.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Daily Mail.

Практично все у зовнішності Лізи нагадує риси Дженніфер Еністон – біляве волосся, світлі блакитні очі, характерна форма брів, носа та підборіддя. Жінок неймовірно легко сплутати. Єдине, що видає тіктокерку – це вік, адже їй трохи більше ніж 30 років, тоді як Дженніфер Еністон – 52.

На відео жінка розмовляє або ж просто відкриває рот, пародіюючи Рейчел під час розмови з Монікою у серіалі “Друзі”. Ліза намагалася повторити емоції, жести та міміку акторки, і варто віддати їй належне – вийшло напрочуд схоже.

Користувачі тіктоку були справді вражені побаченим. Ролик за лічені години розповсюдився у мережі, і за 2 дні зібрав вже майже 3 мільйони переглядів та 430 тисяч вподобань. Люди в коментарях ділилися своїми емоціями:

  • “Я справді подумала, що це Дженніфер Еністон. Оце Так!”;
  • “Я подумала: “Коли це Дженніфер зробила татуювання на руці?””;
  • “Ти більше схожа на Рейчел, ніж Рейчел”;
  • “Зачекайте. Мій мозок не може зрозуміти. Це Джен, але це не так”;
  • “Міс Еністон, це ви?”;
  • “Мені потрібні докази, що ти не Дженніфер Еністон”;
  • “Тобто ви кажете мені, що це не Дженніфер?”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.