На Прикарпатті люди перекрили дорогу національного значення (фото)

Новини, Суспільство
Прикарпатські поліцейські попереджають про часткове перекриття дороги національного значення. На місці перекриття працюють майже 30 працівників поліції, які забезпечують публічний порядок та безпеку дорожнього руху.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням Дзеркало Медіа.

1 липня у селі Креховичі Брошнів-Осадської ОТГ люди частково перекрили рух транспорту на автодорозі національного значення Н-10 сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига», з вимогою заборони руху великогабаритного транспорту по дорозі місцевого значення «Рожнятів-Липовиця», у зв’язку із незадовільним станом її покриття, повідомляє обласна поліція.
Правоохоронці наголошують, що вирішення всіх конфліктів має відбуватися виключно в правовому полі.
З метою інформування та для об’їзду виставлено три поліцейських пости (м. Долині (поворот на с. Оболоня); смт Рожнятів (поворот на с. Сваричів); с. Голинь Калуського району (поворот на с. Тужилів).

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.