У Коломиї запрацював перший на Прикарпатті поліцейський фронт-офіс (фото)

Новини, Суспільство

29 червня у Коломийському районному відділі поліції розпочав роботу перший на Франківщині фронт-офіс. Він орієнтований на оперативне та результативне надання поліцейських послуг у комфортних для громадян умовах.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням Дзеркало Медіа.

У такому фронт-офісі громадяни можуть отримати консультації, написати звернення, дізнатися про результати розгляду своїх заяв та повідомлень, залишити відгук про роботу поліції. Для інформаційної допомоги працює група первинної комунікації, а в офісі створені всі умови для оперативного реагування на звернення, повідомляє обласна поліція.
Відкрили перший поліцейський фронт-офіс т.в.о. начальника поліції Івано-Франківщини Остап Білейчук разом зі своїм заступником Василем Кіцелюком та представниками влади.
«Такий проєкт націлений на співпрацю з громадянами, аби вони почувалися більш комфортно, а їхні питання вирішувалися максимально швидко. Робота фронт-офісу орієнтована на надання якісних поліцейських послуг, вирішення питань та отримання консультацій громадянами», – наголосив Остап Білейчук.

Окрім цього, у відділі поліції працює система відеомоніторингу «Custody Records». Таке нововведення сприятиме попередженню можливих порушень як з боку поліцейських щодо затриманих, так і з боку відвідувачів щодо співробітників поліції.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.