Розбійний напад на сім’ю прикарпатця: поліцейські затримали учасника злочинної групи (фото)

Кримінал, Новини
Прикарпатські правоохоронці провели масштабний комплекс заходів та встановили місцезнаходження ще одного підозрюваного у вчиненні особливо тяжкого злочину.
Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію області.
Зловмисника затримали, а за скоєне йому загрожує до 15 років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.
Нагадаємо, розбійний напад стався 11 жовтня 2019 року близько другої години ночі. Тоді 47-річний мешканець Коломийського району повідомив, що троє невідомих осіб у масках проникли до його будинку. Зловмисники застосували до нього та його рідних фізичну силу, зв’язали, нанесли тілесні ушкодження та, погрожуючи вбивством, відкрито заволоділи коштами, ювелірними виробами й зникли у невідомому напрямку.
11 листопада 2020 року правоохоронці Івано-Франківщини затримали учасників злочинної групи в Одеській і Київській областях. Їм повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжні заходи – тримання під вартою.
Вчора, 29 червня, у ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, співробітники Управління карного розшуку, спільно зі слідчими слідчого управління (детективами) за силової підтримки спецпризначенців КОРД затримали ще одного учасника злочинної групи, який переховувався від слідства теж на Одещині.
На зображенні може бути: 1 особа та стоїть
46-річному нападнику повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Триває слідство.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.