Вік не головне: яким пенсіонерам не буде нараховано надбавку до пенсії

Економіка, Новини, Суспільство

З’явилася новина про перерахунок пенсій деяким громадянам нашої країни. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на «GSMinfo».

Зокрема, по досягненню віку в вісімдесят років, згідно з цим законом, пенсіонерам передбачені додаткові виплати розміром в п’ятсот гривень. Проте, не всім вона передбачена, деякі люди є винятком з правил. Виходить, вік – не головне? Давайте з’ясуємо.

Які пенсіонери не отримують добавку

Прикладом пенсіонерки, яка не отримала надбавку, яка начебто їй передбачена, може бути одна читачка газети «На пенсії» у віці вісімдесяти двох років. Вона задала питання, чому їй не було нараховано надбавку в розмірі п’ятисот гривень, редакції даного засобу масової інформації. Ці надбавки введені ще в минулому році, і виплачуються щомісяця, що видно на зворотному боці роздруківки пенсійних нарахувань, які жінці надав Пенсійний фонд України. Вона отримувала пенсію по втраті годувальника та надбавку.

Проте, стверджується, що надбавку в розмірі п’ятисот гривень більше не нараховуватимуть тим пенсіонерам, які за станом на березень поточного року отримували пенсії понад 9 205 гривень 19 копійок. На даний момент максимальний розмір виплати не може перевищувати 10 340 гривень і 35 копійок.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.