Прикарпатські поліціянти розшукали зловмисника, який організував у Франківську місця розпусти (фото)

Кримінал, Новини

Прикарпатські правоохоронці розшукали зловмисника, який переховувався від слідства.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

Працівники відділу міграційної поліції Головного управління Нацполіції в області викрили підозрюваного у звідництві та утриманні місць розпусти, який більше трьох місяців переховувався від органів досудового розслідування.

У січні 2021 року правоохоронці викрили 39-річного франківця на чотирьох фактах звідництва та утримання місць розпусти у обласному центрі. Зібравши достатньо доказів, слідчі повідомили чоловіку про підозру.

Втім, щоб уникнути кримінальної відповідальності, правопорушник на вимогу слідчого не з’являвся та й за місцем проживання був відсутній, тому його оголосили у розшук.

25 червня в ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили місце знаходження підозрюваного.

Правопорушника доставили до Івано-Франківського районного управління поліції. Наразі розпочате кримінальне ровадження за ч. 1, 2 ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України направлено до суду.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.