Екскурсія по Івано-Франківському локомотиворемонтному заводу з директором Русланом Терешком (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

АТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод» — машинобудівне підприємство засноване в 1866 році спеціалізується на ремонті і осучасненні дрезин, автомотрис та мотовозів, а також займається виготовленням запчастин або ремонтом тепловозів серії ТГМ3, М62, ВЛ80, ТЕ10.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На підприємстві працює понад 200 чоловік.

Разом з директором ЛРЗ Русланом Терешком наші кореспонденти відвідали виробництво, ознайомилися із роботою цехів та оглянули територію підприємства.

Руслан Терешко розповів, що невдовзі трудовий колектив ЛРЗ подарує місту Івано-Франківську та його містянам новий памятник у вигляді старовинного паровоза, який встановлять у сквері навпроти Привокзальної площі

На території заводу багато пам’ятників пов’язаних із роботою підприємства, які поетапно реставруються.

У пана Руслана багато планів щодо покращення роботи самого ЛРЗ та  створення на його базі будівельного та агровиробництв.

На території заводу працює столова, працівники якої гостинно приймають та смачно годують за доступними цінами не лишень робітників підприємства але й усіх охочих. Покуштували страви і наші кореспонденти.

Редакція щоденної онлайн – газети Голос ІФ бажає керівнику Руслану Терешко та колективу ЛРЗ успіхів у подальшому розвитку підприємства, зміцнені економіки Івано-Франківська, створенні нових робочих місць та як наслідок покращення життя мешканців міста.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.