700 доларів хабара за «вирішення» земельного питання – судитимуть посадовця Калуської міської ради

Кримінал, Новини

Під час передавання частини неправомірної вигоди в сумі 500 дол. США посадовця затримали.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу прокуратуру Івано-Франківської області.

700 доларів хабара за «вирішення» земельного питання отримав посадовець Калуської міської ради і відповідатиме в суді.

“За даними слідства, керівник одного зі структурних підрозділів міської ради отримав від громадянина 700 дол. США двома частинами за вплив на прийняття рішення стосовно видачі іншою уповноваженою особою висновку про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва гаражів”, – йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно посадової особи Калуської міської ради за фактом одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

Під час передавання частини неправомірної вигоди в сумі 500 дол. США посадовця затримали в порядку ст. 208 КПК України у службовому кабінеті.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.