Україна і Польща об’єднали зусилля для протидії “Північному потоку-2”

Новини, Політика, Суспільство

Міністри закордонних справ України та Польщі Дмитро Кулеба і Збігнєв Рау обговорили ситуацію навколо російського газопроводу “Північний потік-2” та скоординували позиції щодо протидії його втіленню.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу МЗС України.

Під час їхньої зустрічі на полях Анталійського дипломатичного форуму”Дмитро Кулеба та Збігнєв Рау підтвердили, що російський проєкт “Північний потік-2″ несе загрози для безпеки обидвох країн і Європи загалом, скоординували позиції щодо протидії його втіленню”, – йдеться у заяві.

Кулеба висловив вдячність за незмінну підтримку Польщею курсу України на членство в ЄС і НАТО.

Він також обговорив із польським колегою подальші кроки, які Альянс може здійснити для пришвидшення євроатлантичної інтеграції України та зміцнення обороноздатності нашої держави.

Керівники зовнішньополітичних відомств обговорили підготовку до зустрічі Люблінського трикутника, яка відбудеться невдовзі у Вільнюсі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.