Марцінків звільняє директора “Водоекотехмрому”: стало відоме ім’я можливого наступника

Новини
В приміщенні конференц-залу керівник КП ВЕТП Роман Кімачук провів останню нараду та попрощався з колективом підприємства.
Про це йдеться у повідомленні підприємтсва в соціальній мережі Фейсбук, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галку.
“Роман Михайлович звернувся до працівників зі словами подяки побажавши їм і надалі залишитись таким дружнім і відданим свої праці колективом. Роман Михайлович, всім нашим трудовим колективом кажемо вам «спасибі»! Саме завдяки вам відносин керівника і підлеглих постали для нас у зовсім новому світлі. Кожен працівник знав, що він важливий і його думка не тільки вислухають, але й візьмуть до уваги. Налагоджений зворотній зв’язок дозволяв вам завжди бути на одній хвилі з колективом, своєчасно вносити корективи в його роботу. Дякуємо за яскравий і гідний приклад лідерських якостей та професійної майстерності! З повагою колектив КП ВЕТП”, – йдеться в повідомленні.
На сторінці підприємтсва не пояснюється причина звільнення Кімачука, також немає інформації про те, де він працюватиме надалі.
Як стало відомо, Кімачука Марцінків звільнив через господарську суперечку. Ймовірним керівником КП називають нинішнього заступника мера Руслана Гайду. До слова, попередній мер Франківська Віктор Анушкевичус в останній день перебування на посаді призначав Гайду директором “Водоекотехмрому”, але той через розголос у ЗМІ відмовився від посади.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.