План призову до війська на Прикарпатті виконали на 100%

Новини, Суспільство

План призову на строкову військову службу в рамках весняного призову на Прикарпатті виконали стовідсотково.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  повідомлення в Івано-Франківському центрі комплектування та соціальної підтримки.

Сьогодні відбулася остання відправка 25 прикарпатських призовників до війська.

Тож загалом, як і планувалось, 435 юнаків з Прикарпаття цієї весни вже поповнили лави ЗСУ та інших військових формувань. Івано-Франківська область виконала план весняного призову на 100%.

Варто зазначити, що хлопці з Надвірнянсього, Богородчанського та Тисменицького районів найбільш активно виявляли бажання проходити військову службу за призовом. Усіх юнаків було перевірено методом експрес-тестування на наявність Covid19.

Додамо, що термін проходження військової строкової служби для осіб з вищою освітою становить 12 місяців, за її відсутності – 18 місяців. Військовослужбовці строкової служби до участі в Операції об’єднаних сил (ООС) на сході країни не залучаються. Весняний призов 2021 закінчується 30 червня.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.