У Калуші злочинець проник у магазин і намагався відкупитися краденим від поліції (фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

У Калуші затримали чоловіка, що проник до магазину, а також намагався підкупити поліцейських.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Мешканець Калуша, який проник до магазину з метою крадіжки, намагався підкупити поліцейських. Тепер йому загрожує значно довший термін позбавлення волі.

Близько опівночі на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації з магазину у Калуші по вулиці Хмельницького. За вказаною адресою одразу направили спільний наряд Калуського ВП та групу швидкого реагування поліції охорони.

Прибувши на місце події, правоохоронці під час обстеження об’єкта виявили сліди проникнення в приміщення, а згодом і самого підозрюваного, який знаходився неподалік магазину.

“Побачивши поліцейських, невідома особа намагалася втекти, але була затримана. Чоловік раніше судимий, і щоб в цей раз уникнути покарання за злочин, вирішив відкупитися, запропонувавши поліцейським розділити крадене”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала протиправні дії чоловіка.

На місці злочину також виявлено ящик тютюнових виробів та сокиру, якою пошкоджено двері магазину. Триває слідство.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.