У водія “під кайфом” франківські патрульні знайшли 67 пофасованих пакетів з былим порошком (фото)

Кримінал, Новини
67 пакетів з невідомою речовиною виявили патрульні у водія-порушника, що перебував з ознаками сп’яніння.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Управління патрульної поліції в області.
В ніч на 12 червня екіпаж патрульних зупинив автомобіль Аudi за порушення ПДР. Подія трапилася на вулиці Любомира Гузара в Івано-Франківську.
Під час перевірки документів 21-річний водій помітно нервував та поводився дивно. Керманич мав ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти освідчення він відмовився.
Поліцейським здалося це підозрілим. Тому, згідно зі ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію”, інспектори вирішили провести поверхневу перевірку водія та автомобіля. Під час перевірки в автомобілі патрульні виявили більше 50 зіп-пакетів з невідомою порошкоподібною речовиною. В кишенях чоловік мав ще одинадцять таких пакетів.
Патрульні негайно викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Виявлені речовини вилучені та направлені на експертизу. Інспектори відсторонили чоловіка від керування та склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.