19-річна мешканка Коломийщини заплатить 510 грн штрафу за незаконне зберігання наркотиків

Кримінал, Новини, Суспільство
Днями Коломийський міськрайонний суд розглянув справу щодо 19-річної жительки Коломийського району та притягнув її до адміністративної відповідальності за порушення вимог частини 1 статті 44 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням Дзеркало Медіа.

“В судовому засіданні встановлено, що жінка в наплічному рюкзаку та в металевому наперстку зберігала при собі два паперових згортки наркотичного засобу, канабісу, в невеликій кількості, без мети збуту”, – йдеться у повідомленні.

Свою вину у вчиненому визнала повністю. Згідно з постановою суду, на особу накладено штраф в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510 (п’ятсот десять) гривень.

Постанова суду законної сили не набрала.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.