Під Івано-Франківською ОДА пройшла акція протесту та збори пенсіонерів міліції (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

09 червня об 11.00 годин під стінами Івано-Франківської обласної адміністрації пройшли збори ветеранських організацій МВС.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Ветерани та пенсіонери міліції вимагали від діючої влади виконання Законів України щодо індексації та перерахунку пенсій.

Ініціативна група ветеранів та пенсіонерів міліції намагалася зустрітися із керівництвом Івано-Франківської ОДА.  Представник охорони повідомив присутніх, що голова ОДА Андрій Бойчук знаходиться у відряджені, інші чиновники до людей не вийшли.

На зборах ветерани та пенсіонери міліції підтримали колег по Всеукраїнській акції протесту та проголосували за резолюцію зборів щодо направлення звернення до президента України.

Наші кореспонденти поспілкувалися із учасниками зборів.

Після перемоги Революції Гідності, ситуація із дотриманням конституційних прав і свобод людини не просто не покращилась, а навпаки має тенденції щодо погіршення. Пенсіонери силових структур у цьому списку відвертого знущання над людьми щодо дотримання їх Законного права на отримання заробленої пенсії нажаль не єдині.

Подробиці у сюжеті від  Голос ІФ;

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.