Увечері Зеленський поговорить з Байденом по телефону

Новини, Політика

Президент України Володимир Зеленський та президент США Джо Байден проведуть телефонну розмову в понеділок 7 червня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на радника глави адміністрації президента Михайла Подоляки в коментарі Інтерфакс-Україна” 

“Сьогодні відбудеться телефонна розмова двох президентів – України та США. Мета розмови очевидна – обмін думками з актуальних питань глобальної безпеки, а також з’ясування позицій партнерів щодо ситуації на українському Донбасі” – повідомив Подоляка.

Президент США Джозеф Байден провів першу телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським 2 квітня.

7 червня видання Axios з посиланням на джерело в адміністрації Байдена повідомило, що Білий дім розглядав можливість запросити Зеленського у Вашингтон для зустрічі з Байденом до його саміту з президентом РФ, але відмовився від цієї ідеї через зміну керівництва “Нафтогазу”.

Також, за даними видання, адміністрація Байдена кілька днів тому повідомила українську сторону, що вони проведуть телефонний дзвінок цього тижня, вже в понеділок, і що це може бути серйозна розмова.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.