Бан Трампа у Facebook діятиме до 2023 року

Новини, Політика

У соціальній мережі Facebook вирішили, що блокування акаунту колишнього президента США Дональда Трампа буде діяти до 2023 року. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Reuters.

Деталі: Блокування сторінки Трампа знімуть лише у випадку, якщо ризик для суспільної безпеки зменшиться. Для цього Facebook буде співпрацювати із експертами, які зможуть оцінити ризики.

Трамп розкритикував рішення, назвавши це цензурою. Він також знову заявив про фальсифікації на президентських виборах, де він програв Джо Байдену.

У Reuters зазначають, що такі дії соцмережі позбавляють республіканця великого майданчика перед національними проміжними виборами у листопаді 2022 році.

Саме тоді його партія буде боротись за місця в Конгресі.

Окрім того, якщо Трамп буде і надалі порушувати правила, його можуть видалити назавжди із Facebook.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.