Держпродспоживслужба продовжує розпродаж сільських ветеринарних лікарень на Франківщині

Економіка, Новини, Суспільство

На Прикарпатті продовжується приватизація державних активів. Станом на перше травня в Івано-Франківській області приватизовано 12 об’єктів нерухомості.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт ОДА.

Інвестори придбали три об’єкти, які були у сфері управління головного управління Держпродспоживслужби в області, в м. Надвірна та два об’єкти у с. Маріямпіль Галицького району, повідомляють у регіональному відділенні Фонду державного майна України, йдеться на

Нових власників отримали чотири об’єкти Державного агентства водних ресурсів України в с. Новиця Калуського району, один об’єкт Рогатинської ветеринарної лікарні ГУ Держпродспоживслужби в с. Лучинці Рогатинського району, один об’єкт Надвірнянської ветеринарної лікарні ГУ Держпродспоживслужби в с. Перерісль Надвірнянського району, один об’єкт Надвірнянської ветеринарної лікарні ГУ Держпродспоживслужби в с. Гаврилівка Надвірнянського району.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.