Відносно слідчої поліції Прикарпаття відкрито кримінальне провадження (відео+документи)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

За заявами громадянки Олександри Тарнавської в Івано-Франківському відділі поліції (Івано-Франківське районне управління) у 2018 році було відкрито кримінальне провадження за ст. 190 КК України (Шахрайство) відносно колишніх та діючих працівників правоохоронних структур та членів одного відомого в області організованого злочинного угрупування.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Розслідувати справу було доручено слідчій слідчого відділу поліції Наталії Цюцюрі, яка як вже заведено в Україні не просто не поспішала викривати незаконні дії колег, а затягувала розслідування справи і у подальшому кілька разів її незаконно закривала. Не реагувала пані слідча Цюцюра і на ухвали суду щодо проведення тих чи інших слідчих дій. Через Івано-Франківський міський суд пані Олександра кілька разів домагалася скасування незаконних рішень слідчої, врешті решт домоглася відкриття Івано-Франківською місцевою прокуратурою відносно слідчої поліції Наталії Цюцюрі кримінального провадження за ст. 382 КК України (Невиконання рішення суд).

також читати: “Наукивець” Кива назвав радника МВС Мартиненка злочинцем, “йо..ним животним та пі…ром” (відео)

Однак справа по слідчій поліції Наталії Цюцюрі фактично залишається без руху і не розслідується, як і не розслідувала пані поліцейська справу відносно своїх колег – перевертнів. Мало того панянку слідчу навіть не відсторонили від виконання своїх обов’язків на час проведення слідства. Але чому тут зрештою дивуватися, це ж вам не якась замовна високопосадовцями чи злочинцями справа проти простих людей по яких «правоохоронці» миттєво проводить свої «розслідування». Правоохоронні системі зручно тримати у своїх лавах таких правоохоронців над якими і самими «висить Домоклов меч», ними легко маніпулювати під час виконання брудних замовних справ відносно громадян, які боряться за права інших. Не треба мати «сім п’ядей на чолі», щоб зрозуміти на чию сторону стануть такі поліцейські розслідуючи справи за вказівкою.

Що тут скажеш, одне слово «рехворма»…

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.