Стерненка частково виправдали, Шарія оголосили персоною нон грата

Новини, Політика, Суспільство

Литва анулювала документи Анатолію Шарію, Стерненку дали умовний термін, але частково виправдали– актуальні новини 31 травня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Українську правду.

Про Шарія

Литва анулювала підозрюваному в держзраді в Україні Анатолію Шарію усі документи та оголосила його персоною нон ґрата. Сам Шарій відреагував на новину на своїх сторінках у соцмережах, зазначивши, що вперше про це чує.

Про Стерненка

Апеляційний суд виправдав Стерненка за обвинуваченням у викраденні й катуванні місцевого депутата Сергія Щербича. Однак він отримав умовний термін за статтею про зброю.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Президенти США Джо Байден й Росії Володимир Путін планують провести зустріч 16 червня у Женеві, але Москва вже визнала наявність розбіжностей щодо тем, які будуть підніматися під час переговорів.

Вчена рада КНУ позбавить Олександра Лукашенка звання почесного доктора вишу 7 червня.

У РФ заявили, що тимчасовий водопровід у Криму, прокладений силами російських військових, зняв водну блокаду окупованого Росією півострова.

Аеропорт “Ужгород” повноцінно запрацює у вересні.

Міноборони Росії сформує в Західному військовому окрузі близько 20 нових з’єднань і військових частин, заявляючи, що робить це у відповідь на дії країн НАТО.

За минулу добу в Україні зафіксували 1 703 нових випадки захворювання на COVID-19, госпіталізували 810 осіб, померли 64 хворих, одужали 4 934 особи.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.