Франківців, які записалися на вакцинацію у “Дії”, планують щепити на стадіоні “Рух”

Здоров'я, Новини, Суспільство

Незабаром в Івано-Франківську розпочнеться масова вакцинація людей, які записалися на щеплення через додаток “Дія”.

Про це під час ефіру у мережі “Фейсбук” повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на КУРС.

«Сьогодні ОДА звернулася до нас з тим, щоб ті, хто записався в системі ДІЯ на вакцинацію, змогли вакцинуватися в одному великому приміщенні. Ми запропонували стадіон «Рух». Розглядають як один з варіантів, що там відбудеться масова вакцинація тих всіх, хто записався у системі “Дія”, – сказав Марцінків.

Він зазначив, що від вакцинації теж залежить, чи ми повернемося до звичайної життєдіяльності.

Також сьогодні прем’єр-міністр Денис Шмигаль на нараді у президента повідомив, що цими вихідними у Києві, Львові та Одесі розпочалася масова вакцинація людей, які записалися на щеплення через додаток «Дія».

«На спортивних об’єктах, стадіонах, спорткомплексах були організовані пункти щеплення. У суботу було вакциновано дев’ять тисяч осіб і понад 6100 – у неділю. Це найвищі показники за вихідні від початку кампанії з вакцинації. З наступних вихідних ми будемо розширювати цю практику», – повідомив Шмигаль.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.