Аферисти – тітушки посередь білого дня віджимають квартиру у франківчан…? (відео+фото+документи)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

В будинку, 132-а, що по вулиці Коновальця у місті Івано-Франківську пройшли громадські слухання з приводу можливого неправомірного позбавлення житла мешканців квартири №- 55. У вказаній квартирі проживає неблагополучна, неповна сім’я, батько та син, які перетворили помешкання на притон.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Останніх три місяці в квартиру почали навідуватися молодики спортивної статури, які споюють її мешканців, змінюючи один одного та фізично обмежують спілкування із сусідами. Небайдужі люди з будинку №-132 -а забили на сполох коли при спробі запитати сина власника квартири, що відбувається у їхньому помешканні і чи чинять невідомі «міцні хлопці» на них з батьком тиск, «тітушки» накинулися на людей та ледь не побили.

За свідченнями сусідів до «банди» аферистів можуть входити і правоохоронці, це стало зрозуміло після візиту у двір особи, яка представлялася правоохоронцем і цікавилася поведінкою молодиків, по його запитанням стало зрозуміло, що він з ними знайомий та має на них вплив.

Квартира № 55 у будинку, 132-а знаходиться на першому поверсі, кілька вікон виходять на вулицю Коновальця та у двір будинку. Ліворуч та праворуч від вікон квартири розташувалися банк та магазин, отож вочевидь і ця квартира приглянулася нечистим на руку людям, які ймовірно бажають позбавити у незаконний спосіб власності на житло. Неблагополучна сім’я, яку постійно споюють невідомі особи може не усвідомлювати небезпеку, яка їм загрожує, адже таких аферистів не спиняє нічого на шляху до незаконного збагачення.

Редакція щоденної онлайн -газети Голос ІФ звертається до поліції та інших правоохоронних органів з метою захисту мешканців квартири №-55 по вул. Коновальця, 132-а в місті Івано-Франківську, проведення розслідування та притягнення винних осіб до відповідальності згідно із законом.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.