У Франківську спіймали водія з “підозрілими пакетиками” (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Увечері 29 травня на “Каскаді”, неподалік “Арсену”, спіймали чоловіка на “Ауді”. В салоні правоохоронці знайшли ймовірні наркотики.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на stas.rudyk в  інстаграм

Як повідомив франківець з місця події, патрульні виявили в салоні авто затриманого близько восьми пакетів з таблетками, порошкоподібною речовиною та речовинами рослинного походження.

У патрульній поліції “Галці” підтвердили інформацію.

Під час спілкування з 40-річним водієм, інспектори помітили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння. Поліціянти запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку та чоловік відмовився.

Патрульні, згідно зі ст. 34 закону України «Про Національну поліцію», здійснили поверхневу перевірку особи. Патрульні виявили речовини рослинного походження зеленого кольору та порошкоподібні речовини білого кольору, зовні схожі на наркотичні. Також таблетки невідомого походження.

Інспектори склали на водія адмінматеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння або відмова проходження огляду на стан сп’яніння) КУпАП.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.