На Прикарпатті поліцейські затримали двох наркоділків (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Незаконний бізнес організував прикарпатець зі своєю співмешканкою. Заборонені речовини вони збували під час особистих зустрічей на території Долинщини.Фігурантів затримано, розпочато кримінальне провадження, повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням Дзеркало Медіа.

Протиправну діяльність мешканців Болехівської територіальної громади викрили оперативники спільно з слідчими відділення поліції №1 (м.Долина) за процесуальним керівництвом Калуської окружної прокуратури.

Упродовж декількох місяців правоохоронці проводили комплекс слідчо-оперативних заходів направлених на встановлювлення обставини злочину та затримання причетних осіб до незаконну діяльність.
Поліцейські з’ясували, що організували наркобізнес 28-річний чоловік та його 31 -річна співмешканка.
Зловмисники налагодили схему збуту амфетаміну серед мешканців Долинщини та розповсюджували наркотичні речовини «з рук в руки».
За результатами проведення невідкладного обшуку за адресою проживання фігурантів правоохоронці вилучили порошкоподібну речовину, зовні схожу на «Амфетамін», паперові згортки з наркоречовинами, електронні ваги, а також лабораторне обладнання (колби, пробірки, шприци, банки із залишками порошкоподібної речовини), тощо.
Окрім того, під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили 25 патронів та предмет схожий на пістолет Макарова без відповідних дозвільних документів.
Усе вилучене слідчі направили на експертне дослідження.
Обох фігурантів затримано у порядку ст. 208 КПК України. Їм повідомлено про підозру за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрано судом запобіжні заходи.
За фактом незаконого зберігання зброї та боєприпасів слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
Проводиться слідство.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.