Близько 200 осіб взяли участь в єдиному стрілецькому дні в Старому Лисці (фото)

Новини, Політика, Суспільство

На полігоні в селі Старий Лисець 28 травня провели єдиний стрілецький день. Участь у ньому взяли 176 резервістів та 15 ліцеїстів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Бойчук у фейсбуці.

Учасники заходу пройшли навчання з тактичної, вогневої, інженерної, військово-медичної підготовки, військової топографії та організацій зв’язку.

“Безпека країни в першу чергу залежить від людей, які готові будь-коли стати на захист рідної землі. Тому наше завдання – зробити все, щоб прикарпатці були відважними, сильними та у разі потреби могли постояти за Україну.

Зараз наша держава взяла курс на розбудову армії, на розвиток територіальної оборони та інших важливих складових безпеки завдяки чіткій позиції Президента Володимира Зеленського. Маючи міцне підґрунтя та велику мотивацію, Україна зможе бути сильною і міцно стояти на своїх двох!”, – зазначає Бойчук.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.