Державні виконавці змусили прикарпатця сплатити понад 100 тисяч гривень аліментів

Кримінал, Новини, Суспільство

На виконанні в Калуському міськрайонному відділі державної виконавчої служби перебуває виконавче провадження про стягнення аліментів з боржника на користь стягувача на утримання трьох дітей, повідомляє Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Постановою державного виконавця до боржника застосовано заходи, передбачені частиною 9 статті 71 Закону України «Про виконавче провадження», а саме, встановлення тимчасового обмеження боржника у праві:

– виїзду за межі України;

– керування транспортними засобами;

– полювання;

– користування зброєю.

Після застосування встановлених законом обмежень, боржник сплатив у повному обсязі борг 107 708,23 грн, штраф у сумі 16 741,64 грн та виконавчий збір 10 770,82 грн.

Загалом відділами державної виконавчої служби Івано-Франківської області з початку року стягнуто 38 238 359 гривень аліментів на користь 9 304 дітей.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.