На Прикарпатті п’ятеро дітей ледь не загинули від самогону

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську днями в лікарню потрапили п’ятеро підлітків 11-12 років з гострим алкогольним отруєнням. З’ясувалося, що вони пили самогон, який винесли з дому.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Сегодня”.

Очевидці зняли на відео дітей, які ледве трималися на ногах, їх під руки вели однолітки. Підлітки пиячили на території недобудованого дитсадка. Від випитого троє з них знепритомніли. Їхні товариші злякалися і викликали швидку.

Підлітки навчаються у двох місцевих ліцеях. Про те, що діти напилися до непритомного стану, педагоги дізналися з інтернету.

“Школа системно роботу проводить. Але школа не може сім’ю замінити. Особливо у вихідний день”, – сказав директор установи Михайло Калинюк.

Батьки школярів відмовляються спілкуватися з журналістами. Вчителям вони розповіли, що дволітрову пляшку самогону діти принесли з дому.

Діти, які опинилися в центрі алкогольного скандалу, зі звичайних родин, кажуть педагоги. Навчаються посередньо.

“В одній родині бабуся виховує дитину, у другій родині – тата немає. У третій – десь на заробітках. Зазвичай це впливає на виховання”, – прокоментувала заступник директора ліцею Людмила Грицько.

Всіх учасників інциденту очікують виховні бесіди у школі і вдома. Перевірку почали і правоохоронці.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.