Надя Дорофеєва поділилася враженнями від поїздки в село до прикарпатця Сергія Лазановського (відео)

Відео-новини, Новини

На початку травня Надія Дорофеєва приїхала в село Попельники Снятинського району в гості до свого підопічного та переможця “Голосу країни-11” Сергія Лазановського.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

Жителі села гучно зустріли зірку, заполонили все подвір’я та хотіли зробили фото.

Я знала, як тебе зустрічають у селі, коли ти приїжджаєш. Тому що все дитинство кожного літа з мамою і татом їздила в село Веселий Кут Черкаської області. У Попельниках був повний двір дітей. Я не знаю скільки ми зробили фотографій. Мені здається, десь шістсот за весь день, який ми провели у гостях, – розповіла Дорофеєва у Світському житті.

Сім’я Сергія Лазановського щедро прийняла артистку та її чоловіка Володимира Дантеса. Вони запросили гостей у будинок за святковий стіл з безліччю різноманітних страв.

Було дуже смачно! Був борщ, голубці, вареники на пару, мішанина. Був оселедець, тому що мама Сергія дивилась мій інстаграм і бачила, що я люблю оселедець. Була картопля, сало, було все! Навіть десерти. Мене здивувало, що там люблять ставити одразу все на стіл. Так прикольно, бо я бачила, скільки мені треба притримати, щоб все скуштувати, – каже Надя.

Володимир Дантес не відмовився й випити декілька чарок самогонки, тому, повертаюсь до Києва, за кермом вже була Дорофеєва.

Він коли побачив там самогон, неможливо було, щоб я пила все ж таки. Тому Вова взяв це на себе. У нього на алкоголь алергія, але коли він п’є щось дороге чи натуральне, у нього її немає. тому він пив, скільки хотів. Йому було прекрасно! – сміється зірка.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.