На лікарку, яку побили неподалік ромського табору у Франківську, чекає фізична та психологічна реабілітація (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Лікарка, яку побили під час виклику в Івано-Франківську, оговтується від пережитого. На неї чекає реабілітація як фізична, так і психологічна.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

21 травня на лінію “102” поступив виклик, що допомоги потребує жінка, у якої начебто болі у серці та животі. До вказаного місця одразу ж вирушила карета швидкої допомоги.

Коли медики прибули на призначене місце, їх зустрів чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння.

“Підійшов молодий чоловік ромської національності та в нетверезому стані. Він сказав, що треба проїхати по кущах машиною. Медики відповіли, що пройдуть пішки, бо машина туди не проїде”, – відзначив Мирон Матейко, директор Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги.

На такі слова медиків чоловік відреагував агресивно, кидався на машину та наніс тілесні ушкодження лікарці. Зараз постраждала перебуває вдома із численними травмами. У жінки струс головного мозку, забій м’яких частин обличчя.

Допоміг лікарці її колега фельдшер, який відтягнув чоловіка.  Далі медики викликали поліцію.

Після того, як правоохоронці забрали чоловіка, побита лікарка разом з колегами пішла до місця, де знаходилась жінка, до якої викликали карету швидкої.

У поліції кажуть, чоловіка опитали. Те, що кинувся з кулаками на медпрацівницю – не заперечує.

Детальніше – в сюжеті РАІ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.