Проти Навального порушили три нові кримінальні справи

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Проти російського опозиціонера Олексія Навального порушили три нові кримінальні справи.

Про це повідомило Deutsche Welle, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Навальний отримав цю інформацію від слідчого з особливо важливих справ головного слідчого управління слідчого комітету Росії.

“По-перше, я, за твердженням слідчих, украв усі пожертви, відправлені до Фонду боротьби з корупцією. Постанова на трьох аркушах, доказів узагалі жодних. Просто написано: “украв”, — прокоментував Навальний.

Другу справу порушили за статтею про створення некомерційної організації, що зазіхає на особистість і права громадян.

“Слідчі звинувачують мене в тому, що я “спонукав громадян до відмови від виконання громадських обовʼязків”. Постанова теж на трьох аркушах. З доказів там є те, що я без дозволу опублікував фільм “Палац Путіна” — заявив опозиціонер.

Третю справу порушили через “образу судді”, яка вела справу про образу ветерана.

“Хтось у в’язниці стає на шлях виправлення, а я пускаюся берега. Щодня я перетворююся на дедалі закоренілішого злочинця”, – зазначив Навальний.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.