“Ви подивіться на це чмо” – чоловік побив ветерана АТО й на камеру знущався з непритомного (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

У Сумах жорстоко побили ветерана АТО, який заступився за дівчат. Після того, як військовий упав, нападник продовжував знущання та знімав усе на телефон.

Подія сталася в ніч проти 19 травня у відпочинковій зоні в районі ТРЦ “Лавина. Про це повідомили в Спілці ветеранів війни з Росією, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У Сумах неадекват побив ветерана АТО, який заступився за дівчат
У Сумах неадекват побив ветерана АТО, який заступився за дівчат

“Неадекват, що на фото в червоному кашкеті, причепився до дівчат у парку і зрештою почав їх бити. На крики про допомогу поспішив ветеран на ім’я Єгор. Після словесної перепалки грубіян наче заспокоївся, а щойно ветеран почав іти, – ударив зі спини, після чого бив ногами вже лежачого на землі. Свої геройства неадекват вирішив зняти на відео, де принижував майже непритомного ветерана”, – розповіли в Спілці.

Він кричав: “АТОшник, який “ви**бувався, кричав “я герой”. Ви подивіться на це чмо!”. Так, він хизувався тим, що зміг повалити АТОвця на землю. Відео з його телефону опублікували місцеві ЗМІ. У цей час дівчата кричали на нього й просили припинити побиття. Опісля на місце підбігли інші чоловіки, які тримали нападника, допоки не приїде поліція.

Після того, як військовий упав, нападник продовжував знущатися і знімав усе на телефон
Після того, як військовий упав, нападник продовжував знущатися і знімав усе на телефон

Постраждалий відмовився писати заяву до поліції. Відтак кримінального провадження там не відкрили, а нападника – відпустили, кажуть у відділі комунікації ГУНП області.

“Правоохоронцям потерпілий заявив, що не має ні до кого претензій”, – кажуть в поліції.

Додали, що постраждалому 40 років, нападникові – 37.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.