Причиною смертельної аварії на Калущині могла бути несправність вантажівки – поліція (відео)

Відео-новини, Новини

У селі Шевченкове Калуського району вночі 20 травня з моста впав лісовоз. Внаслідок аварії загинув 42-річний водій та 27-річний пасажир. Ще один – 30-річний чоловік – у лікарні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Івано-Франківській області Любомир Маланчин зазначив, загиблі та потерпілий – працівники Вигодського лісгоспу.

“Слідчі опитали потерпілого, чому автівка з деревиною їхала так пізно – о 22:00? Він повідомив, що КамАЗ, який належить загиблому водієві, мав технічні несправності. Останній його ремонтував. Одна з версій, аварія трапилася через технічну несправність транспорту”, – каже Маланчин.

На даний час тіла направлені на судово-медичну експертизу. Кров водія перевірять на наявність алкоголю.

Також поліціянти очікують від лісгоспу документи, які б підтвердили законність перевезення деревини.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.